Sinterklaasviering

Zoals iedereen weet brengt Sinterklaas een bezoek aan onze school op 5 december. De afgelopen weken hebben de ouders de hal in Sinterklaas sferen gebracht en hebben we vorige week kruidnoten gebakken. In iedere groep hebben de kinderen kruidnotendeeg gemaakt, met of zonder begeleiding, en daarna als echte bakpieten kruidnootjes gedraaid. We zijn er achter gekomen dat dat veel werk is maar het resultaat was er dan ook naar. De kruidnoten zijn gebakken in de oven van Parc Central en daarna heeft ieder kind kruidnoten gekregen en heerlijk opgegeten. Leuk dat er een groep leerlingen van peuterspeelzaal Koraal samen met leidster Annelies mee heeft gedaan.
Om de sfeer te proeven de foto’s van de versierde hal en het kruidnoten bakken. We willen alle ouders bedanken die geholpen hebben.

Dinsdag 5 december zullen wij Sinterklaas ophalen bij de loodsensteiger en we nodigen dan ook iedereen uit om kwart over 8 mee te lopen naar de kade.

Klik hier voor meer foto’s.