Opening Kinderkunstweek

Vandaag is de Kinderkunstweek geopend met als thema; Dieren in de kunst, een boel beesten.
Ilian, Isis en Bo waren in het muZEEum,  op uitnodiging aanwezig,  bij de opening. Na de ontvangst door Onno Bakker, directeur van het muZEEum, en Bo de Jong, kunstenares mocht onze Bo, kinderdirecteur van het muZEEum, de KKW openen. Er is een speciale tentoonstelling samengesteld met oude en moderne kunst. Voor deze tentoonstelling zijn speciale kunstwerken gemaakt met elementen van kunst die terug te vinden zijn in de oude, al aanwezige, kunst in het muZEEUM. De kinderen zijn met een speurtocht op zoek gegaan en hebben gekeken naar de oude en de moderne kunst. Zij hebben kennisgemaakt met diverse kunstenaars en daarnaast ook zelf nog een beest gemaakt op een te maken verzamelwerk.
Bij terugkomst op school hebben de kinderen in alle groepen verteld wat ze hebben gezien en gehoord en de groepen uitgenodigd ook te gaan kijken in het muZEEum naar deze bijzondere tentoonstelling.
Voor foto’s klik hier.