Projecten opening bibliotheek en Kinderkunstweek

Op dinsdag 13 februari heeft kunstenares Agnes den Hartogh in iedere groep een inspiratieles illustreren aangeboden. De verbinding tussen de kinderkunstweek(KKW) en de opening van de bibliotheek Grote Markt is mooi terug te zien in het resultaat. In veel lievelingsboeken van kinderen blijken dieren een belangrijke rol te spelen. Laat dat nu net het thema van de KKW zijn.
Op het blog van Agnes kun je hier van alles over teruglezen en terugkijken. Daarnaast kun je hier ook foto’s terugkijken van de lessen in de groepen. We hopen dat iedereen het uiteindelijke resultaat komt bekijken op donderdag 15 maart tijdens de opening van de bibliotheek op school en de tentoonstelling van de kinderkunstweek.