Concert ‘Zeemansliederen’ en opening Kinderkunstuitleen Op School

Vanmiddag hebben wij een groots openluchtconcert gehad op het schoolplein van de Frans Naereboutschool. Sjef Hermans en leden van het Scheldeloodsenkoor hebben samen met alle kinderen zeemansliederen gezongen ter afsluiting van het project. Dit jaar is het Frans Naereboutjaar waar wij natuurlijk veel aandacht aan besteden.  Tot eind 2018 zullen er activiteiten plaats gaan vinden . Veel ouders, opa’s, oma’s, omwonenden en belangstellenden hebben op deze zonovergoten middag genoten en meegezongen. Aan het einde van dit prachtige concert hebben wij de Kinderkunstuitleen op school geopend. Een unieke kunstuitleen voor Vlissingen waar de kinderen vanaf nu kunst kunnen lenen.  Iedereen die geholpen heeft bij het project ‘Zeemansliederen’ en de tot stand koming van de Kinderkunstuitleen op School hartelijk bedankt.

Voor foto’s klikt u hier.

Om filmpjes van deze prachtige middag te bekijken klikt u op de onderstaande linken;