Schoolkamp naar Kamperland

Op 13, 14 en 15  juni zijn de kinderen uit groep 7 en 8 op schoolkamp naar Kamperland geweest.  Het was een gezellig kamp. De kinderen maken een kampkrant waarin de gebeurtenissen beschreven worden.

Hieronder een paar stukken tekst die de kinderen geschreven hebben. De foto’s van het kamp kunt u volgende week hier bekijken.

Woensdagmiddag zijn we naar het Veerse Meer en naar de Roompot geweest.Het Veerse Meer was leuk want we moesten daar eten alleen waren er heel veel vogels die naar je eten gingen schooien en er was ook een speeltuintje daar. En dat was ook heel leuk.  We bleven daar een half uur en toen gingen we verder. De Roompot was ook heel leuk. Er was namelijk een waterglijbaan en een turks stoombad. En dat was lekker warm. En er was ook een babybadje en ook een buitenzwembad wat lekker warm was. En daar zijn we ook gaan zwemmen natuurlijk. Het was ons middagje wel.

Quinn en Aalycia gingen naar de DJ hoek.  Sofia ging naar het zwembad en vond dat het lekker warm was.  Quinn en Aalycia gingen toen ook naar het zwembad . Even later gingen ze naar de tenten.  Daar gingen we lasagne eten. Het was heel lekker! Daarna gingen we afwassen. Toen we iets voor onszelf mochten doen we gingen in de tenten. Later gingen we memory spelen.  De tikkers hadden vuilniszak lintjes om. Dat was heel grappig. Toen gingen we het spel doen. Nog later gingen we het spel Weerwolven doen. Quinn was de spelleider. Weerwolven is een spel waar je in een kring moet zitten je krijgt dan een kaartje met een personage: weerwolf-burger-ziener, enz.Bij het spel  word je in de nacht steeds of een keer geroepen behalve als je wordt gedood. Daarna gingen moesten we slapen. Er waren veel nachtbrakers. We gingen hierdoor later slapen.En toen was de dag voorbij.

We gingen fietsen en naar een speelplaats als tussenstop.En toen gingen we verder fietsen naar het Veerse meer. Toen gingen we naar de Roompot daarna weer fietsen naar de camping toen gingen we op het  springkussen. Daarna gingen we eten en een spel doen. Daarna moesten we gaan slapen en was het een feest in de tent. De volgende dag gingen we weer spelen en ochtend eten. Daarna gingen we naar Neeltje Jans daar gingen we spelen. Toen was het drie uur of half drie en we gingen terug naar de camping.Daarna mochten we spelen en gingen we eten: friet met een snack.Toen mochten we oefenen voor bonte avond en mochten we spelen en toen was de bonte avond en dat was leuk en toen mochten we spelen en toen gingen we in de tent we moesten slapen. De volgende dag  gingen we spullen inpakken om te vertrekken. We gingen we fietsen en toen was er een tussenstop bij het Veerse meer en daar waren we een uur en toen gingen we weer fietsen en toen gingen we naar de stad in Middelburg. En toen naar school en toen naar huis.