Goed van start met een “glij feest”

Op donderdagmiddag 6 september is er door de ouderraad een glij feest georganiseerd voor alle kinderen van de Frans Naereboutschool. In het kader van “goed van start”  zijn we met alle kinderen ’s middags naar het van Nispenplein gelopen. Daar had de ouderraad een tweetal glij zeilen neergelegd. De combinatie van de zeilen, groene zeep en water zorgden er voor dat er veel glij plezier was. Terwijl de kinderen aan het glijden waren werd er een buffet klaargezet door ouders met lekkernijen, meegenomen door de kinderen.

Na het glijden mochten de kinderen zich afdrogen, omkleden en genieten van heel veel lekkers. Nog lang bleven kinderen en ouders gezellig met elkaar in gesprek en hielpen met het opruimen van de spullen.

Ouders die geholpen hebben, BEDANKT!