Optreden tijdens de Frans Naereboutdag

Op zaterdag 22 september vond in het MuZeeum de Frans Naereboutdag plaats. In 2018 is het namelijk 200 jaar geleden dat Frans Naerebout is overleden. Hij is een echte Vlissingse zeeheld. Tijdens deze dag was er van alles te ontdekken, te zien en te beluisteren over Frans Naerebout.

Kinderen van de Frans Naereboutschool die zich op hadden gegeven voor het koor hebben samen met Sjef Hermans geoefend met het zingen van diverse zeemansliederen. Deze hebben ze samen met het Scheldeloodsenkoor gezongen tijdens deze Frans Naereboutdag. Onder belangstelling van vele ouders, opa’s, oma’s, bezoekers van het MuZeeum en andere belangstellenden hebben zij een fantastisch optreden verzorgd. Wat hebben we heerlijk met elkaar gezongen in de binnentuin en de pakhuizen van het MuZeeum.

De foto’s ziet u hier.
Een filmpje ziet u hier

Kinderen en iedereen die geholpen heeft,  bedankt voor jullie inzet!