Pepernoten bakken

Donderdag 27 november zijn er in elke groep pepernoten gemaakt. De kinderen in groep 1 / 2 kregen kant en klaar deeg, de kinderen van groep 3 t/m 8 hebben het deeg zelf gemaakt volgens het officiële kruidnootjes recept. Juf Annelies van peuterspeelzaal Koraal kwam ook nog langs met een aantal kinderen. Piet kwam een kijkje nemen of het allemaal wel goed ging. Het was een hele gezellige ochtend. Een mooie reken- en afweeg activiteit voor de kinderen. 

Na het pepernoten bakken kreeg ook iedere groep een muziekles die natuurlijk in het teken stond van, hoe kan het ook anders, Sinterklaas. Meester Sjef heeft Sinterklaasliedjes en Sinterklaasraps gezongen in de groepen.

Het pepernoten afbakken gebeurde bij Parc Central, waarvoor dank. ’s Middags kreeg iedere leerling een bakje pepernoten mee naar huis.

De foto’s ziet u hier