HELDEN

Wij hebben het thema “Helden” aangeboden in onze lessen HVO-GVO waar alle leerlingen in groep 1 t/m 8 aan deelnemen. In deze pilot onderzochten de kinderen met de eigen leerkracht en de GVO en HVO leerkrachten vele aspecten van het thema. Wat is een held, hoe ziet die er voor jou uit, voorlezen van verhalen over helden, tekenen van helden, maken van een heldenspel, knutselen van een held, vertrouwen hebben en alles wat er bij komt kijken.
Maandagmiddag hebben de kinderen naar elkaars werk gekeken en de tentoonstelling bezocht die juf Petra en juf Co hadden samengesteld. Van 2 tot half 3 waren ouders uitgenodigd om te komen kijken. Wat fijn om te merken dat er sprake is van een grote betrokkenheid. Heel veel ouders hebben de tentoonstelling van juf Petra en juf Co bezocht en zich laten informeren over de lessen en het thema Helden.

U ziet de foto’s hier.