Naschoolse activiteiten

De afgelopen donderdagen hebben 30 kinderen deelgenomen aan naschoolse activiteiten. Er was keuze tussen 2 activiteiten, een sport en spel activiteit én een creatieve activiteit.

De sport en spel activiteiten werden verzorgd door stichting ROAT en CIOS studenten. Allerlei spelen werden gespeeld in de gymzaal én het speelplein.

De creatieve activiteit werd verzorgd door Bert Dorrestijn. Hij heeft de kinderen een paradijsvogel laten tekenen op linoleum, deze uit laten gutsen en een lino afdruk laten maken. Wat is er hard gewerkt door de kinderen en Bert. Fijn dat Jethro, ROAT medewerker, kwam helpen. De jongste kinderen hebben paradijsvogels geschilderd, getekend en gebouwd en meegekeken naar wat de oudere kinderen maakten. De resultaten zijn prachtig en zullen binnenkort tentoongesteld worden.

Iedereen die geholpen heeft hartelijk bedankt!