Opening Kinder Kunst Week Frans Naereboutschool

Kinder Kunst Week 2019

Energieke kunst
kunst die…
…draait, loopt, groeit, vliegt, zwaait, verdwijnt.

Een brandweerslang, een kabel, een lopende band, een robotarm. Allemaal ooit bedacht om te werken in fabriek, werkplaats of in geval van nood.

Zoro Feigl gebruikt die materialen bijna als speelgoed. Hij laat ze eindeloos bewegen, beweegt zelf mee, bestudeert die bewegingen en weet zo het spannendste moment te pakken. Dat moment laat hij eindeloos herhaald zien: kunst die je moet beleven.

Vandaag hebben we de KKW 2019 geopend door een bewegend logo te onthullen. Alle kinderen hadden zich hiervoor verzameld in de speelzaal. Deze weken zullen veel activiteiten plaatsvinden binnen en buiten de school. De kinderen kunnen ook weer sparen voor een echt kunstwerk van Zoro Feigl.