Slagbal avond Frans Naereboutschool

Op woensdagavond 12 juni is er door de ouderraad van de Frans Naereboutschool een slagbal avond georganiseerd voor leerlingen en ouders. Jaren geleden was dit al een traditie en deze is nieuw leven ingeblazen.

De hele dag viel er regen maar om 18.00 uur werd het droog op het strand van Vlissingen. Vijftig kinderen en ouders van groep 1 tot en met 8 verzamelden om 18.15 uur. Daar werden de groepen samengesteld en de spelregels uitgelegd.

Op twee velden werden er vervolgens 2 partijen slagbal gespeeld. Wat is er hard geslagen, goed gevangen, met de bal gegooid, hard gelopen om het honk te halen, home runs gelopen en gebrand. Inmiddels scheen het zonnetje volop. Deelnemers en toeschouwers genoten van een prachtige en sportieve avond.

Dit alles onder het toeziend oog van de scheidsrechters, Pim en Friso, die deze avond mede georganiseerd hadden.

Aan het einde van de avond hebben we afgesloten met het eten van een ijsje en nog even spelen op het strand.

Dank aan de organisatoren van de ouderraad, de kinderen, ouders en toeschouwers!

Klik hier voor de foto’s.