Muzikaal optreden voor YESC

Zaterdag 15 juni was er een bijzonder optreden met een koor van de Leeuwenburch en de Frans Naerebout. Een optreden tijdens een lustrumviering van het Zeeuws Genootschap der Wetenschappen, in de Sint Jacobskerk.

Vanaf 11.15 uur tot 14.00 uur was er tijd om eerst op school en daarna in de Sint Jacobskerk te oefenen, samen met de band Peer.

Voor de eerste keer samen oefenen en onder begeleiding van Peer. Een mooie ervaring om samen met een Zeeuwse band op te mogen treden. Al bij de start van het oefenen klonk het goed en het werd steeds beter.

Om 14.00 uur zaten we in de kerk met alle genodigden, waaronder Prinses Beatrix, de commissaris van de Koning en burgemeesters.

Het laatste onderdeel van de bijeenkomst was met professor Barbara Oomen, de YESC ambassadeurs en ons koor. De kinderen moesten veel geduld hebben maar het was het waard, een prachtig optreden. De kinderen zongen het prachtige lied “liedje voor de aarde”.  Filmpjes van het oefenen en het uiteindelijke optreden staan in het fotoboek.

Wilt u meer weten over YESC( Young Energy Society Challenge) en de uitdaging, bekijk dan de site www.yesc.nl