Vossenjacht en pleinfeest

Op vrijdag 5 juli sloten wij het schooljaar af met een leuke vossenjacht en pleinfeest. ’s Ochtend hebben de kinderen in de binnenstad van Vlissingen de vossen gezocht. In groepje met en zonder begeleiding zochten zij de vossen. Het was oppassen geblazen want deze keer waren er 2 zwarte vossen in het spel! Kijk hier naar de foto’s van de vossen. Als alle vossen gevonden waren mochten de kinderen terug naar het schoolplein waar een groot springkussen en allerlei spelen uitgezet waren door ROAT. Ook stond er een enorme tafel met eten en drinken klaar. Iedereen had iets meegenomen waardoor er een grote keus was aan heerlijke dingen voor de lunch. Door de komst van een ‘knakworstfiat 500’ en een ‘tosti bus’ ontstond er een foodtruck feest waar velen van genoten. Om 13.00 uur sloten we het feest af door de aanwezig groep 8 leerlingen ‘er uit te gooien’ middels een worp door het springkussen. Hiervan volgen binnenkort de foto’s. Iedereen bedankt voor de hulp en een hele fijne vakantie!