Kinderboekenweek

Op woensdagochtend 2 oktober is ook op de Frans Naereboutschool de Kinderboekenweek geopend. Alle kinderen verzamelden zich in de speelzaal waar alle kinderen het lied ‘Ik ga op reis’ hebben gezongen  en een aantal kinderen de muzikale begeleiding verzorgden.Tijdens het zingen van dit lied zijn alle leerkrachten op een bij hun horend vervoermiddel over de catwalk langsgekomen ‘op reis’ naar een bestemming dichtbij of ver weg. De kinderen van groep 7/8 zullen deze plaatsen op de kaart markeren.

Na deze leuke opening heeft iedere groep een boek voor in de klas gekregen. Komende week nodigen we ouders, opa’s en oma’s uit om voor te komen lezen in de groepen en natuurlijk zullen de kinderen en leerkrachten nog meer boeken lezen dan gewoonlijk.

De hal van de school is door Jessica, ouder van Imre- Jan, weer prachtig aangekleed rondom het thema ‘op reis’.

U ziet hier de foto’s van de opening.