Halloween

Donderdagavond 31 oktober hebben wij Halloween gevierd op school. Om 19.00 uur waren bijna alle kinderen op school. Veel ouders van kinderen uit de onderbouw kwamen mee om samen met hun zoon of dochter mee te lopen door de wijk. We zijn gestart met het beschilderen van een pompoen en natuurlijk het bewonderen van de kleding van de kinderen. Wat zagen zij er mooi (en spannend) uit. Vanaf 19.30 uur zijn de kinderen onder begeleiding van ouders in groepen door de wijk gelopen. Daar was door wijkbewoners veel werk gedaan aan het versieren van hun huis. Sommigen hadden hele tenten gebouwd waar allerlei spannende dingen gebeurde, natuurlijk rekening houdend met de kinderen. Kinderen mochten aanbellen bij de huizen waar aangegeven was dat zij meededen met de Trick or Treat van de Frans Naereboutschool. Bij terugkomst wachtte hen een heerlijke Halloween muffin, gemaakt door de ouders van Daniella. Ze zagen er prachtig uit en waren heerlijk! Na het drinken van een glaasje limonade konden de kinderen genieten van een Halloween disco waar DJ Teun en DJ Sem spannende muziek draaiden en er gedanst kon worden. Rond 20.30 uur vertrok iedereen moe maar voldaan naar huis.

Ouderraadsleden en buurtbewoners die dit feest tot een succes gemaakt hebben, BEDANKT!

De foto’s van het feest ziet u hier.