Kruidnootjes bakken

Ook op onze school zijn de voorbereidingen voor de ontvangst van de Sint in volle gang. Er zijn schoenen gezet, sinterklaasliedjes gezongen, hebben we aan pietengym gedaan, met kruidnootjes gerekend én kruidnootjes gemaakt. Fijn dat ook peuters van Koraal in groep 1/2 kwamen helpen. In alle groepen werden de ingrediënten afgewogen en gekneed tot een mooi kruidnotendeeg. De ouders van de ouderraad hebben ze vervolgens met Piet naar de oven bij Parc Central gebracht waar ze afgebakken werden. Parc Central natuurlijk bedankt! ’s Middags kregen alle kinderen een prachtig zakje met heerlijke, zelfgemaakte kruidnootjes mee naar huis.

De foto’s ziet u hier.

Op 5 december zullen we met zijn allen Sinterklaas en zijn Pieten ophalen bij de haven. Komt u ook?