Sinterklaas op de Frans Naereboutschool

Op 5 december heeft Sinterklaas natuurlijk ook een bezoek afgelegd aan onze school. De trein stopte alleen op het station in Vlissingen en hoe moest Sinterklaas nu bij de Frans Naereboutschool komen. De hoofdpiet kwam al snel met een oplossing; hij heeft het loodswezen gevraagd om Sint en zijn pieten af te zetten in de haven. Dan zou Sinterklaas nog maar een klein eindje moeten lopen. Natuurlijk wilde de loods dit doen en stonden wij Sinterklaas en zijn pieten op te wachten aan de kade.

Sinterklaas kwam met 5 zwarte- en roetveegpieten naar onze school en heeft alle groepen bezocht. Natuurlijk is hij ook even bij peuterspeelzaal Koraal op visite geweest.

In alle groepen kregen de kinderen een cadeautje van Sinterklaas nadat ze een liedje hadden gezongen, een optreden verzorgd of een stuk voor hadden gelezen. In de bovenbouw hebben de kinderen Sinterklaas geholpen met het maken van prachtige surprises. Hier kunt u de foto’s zien van dit alles.

Natuurlijk dank aan alle mensen die ook dit jaar van Sinterklaas een echt kinderfeest hebben gemaakt!